Prinsenpoort
Logo Logo

Het gaat hard in Prinsenpoort. Op een paar nieuwe fases na heeft de wijk al zijn uiteindelijke vorm aangenomen. Hoog tijd dus voor het woonrijp maken van het gebied. In overleg met de aannemers is de planning bepaald. Wij willen je hier graag over informeren.

Lees verder

Het verkeer in Prinsenpoort houdt zich niet altijd aan de daar geldende maximum snelheid van 30 km per uur. Om de veiligheid in de wijk te waarborgen, is nu bepaald welke snelheidsbeperkende maatregelen er komen.

Lees verder

Zou jij graag vrijstaand willen wonen aan het Prins Clauspark in Prinsenpoort? Binnenkort is het mogelijk. Aan de Prinses Arianestraat zijn we nu de verkoop voor 5 vrijstaande woningen op royale kavels aan het voorbereiden.

Lees verder

Gisteren, 5 april 2017, hebben de kinderen van Prinsenpoort kunnen meedenken over de centrale speelplek in de wijk. En dat hebben ze dan ook in grote getale gedaan!

Lees verder

Extra voordeel op energieneutrale woningen als je kiest voor de Groenhypotheek van de Rabobank.

Lees verder

Op 24 maart is het weer zover. Dan komen er 21 nieuwe woningen in de verkoop aan de Prinses Amaliastraat in Prinsenpoort.

Lees verder

Goed nieuws, in maart komt er weer nieuw aanbod in Prinsenpoort. En dat is eerder dan verwacht!

Lees verder

Een groene omgeving, het centrum van Zwolle op loopafstand en uitvalswegen dichtbij. Een gewilde wijk. Het gaat goed met Prinsenpoort. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Lees verder

Welke woning heeft jouw voorkeur? Een royale 2-onder-1 kapwoning of een prachtige vrijstaande woning? Van 6 - 14 september kun je je inschrijven voor de bouwnummers van jouw keuze. Mis deze kans niet!

Lees verder

Het is zover. Nieuwe woningen in de verkoop in Prinsenpoort! Op 6 september start de verkoop van 15 nieuwe royale woningen aan de Koningin Maximastraat.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?