Prinsenpoort
Logo Logo

Gisteren, 5 april 2017, hebben de kinderen van Prinsenpoort kunnen meedenken over de centrale speelplek in de wijk. En dat hebben ze dan ook in grote getale gedaan!

Lees verder

Extra voordeel op energieneutrale woningen als je kiest voor de Groenhypotheek van de Rabobank.

Lees verder

Op 24 maart is het weer zover. Dan komen er 21 nieuwe woningen in de verkoop aan de Prinses Amaliastraat in Prinsenpoort.

Lees verder

Goed nieuws, in maart komt er weer nieuw aanbod in Prinsenpoort. En dat is eerder dan verwacht!

Lees verder

Een groene omgeving, het centrum van Zwolle op loopafstand en uitvalswegen dichtbij. Een gewilde wijk. Het gaat goed met Prinsenpoort. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Lees verder

Welke woning heeft jouw voorkeur? Een royale 2-onder-1 kapwoning of een prachtige vrijstaande woning? Van 6 - 14 september kun je je inschrijven voor de bouwnummers van jouw keuze. Mis deze kans niet!

Lees verder

Het is zover. Nieuwe woningen in de verkoop in Prinsenpoort! Op 6 september start de verkoop van 15 nieuwe royale woningen aan de Koningin Maximastraat.

Lees verder

De verkoop van de 8 levensloopbestendige woningen aan de Prinses Alexiastraat is van start gegaan. Bekijk direct alle verkoopstukken en schrijf je in voor 29 juni 2016 17.00 uur.

Lees verder

De inschrijving voor de 2 onder 1 kapwoningen en de rijwoningen aan de Koning Willem Alexanderstraat is gesloten. Het was een succes!

Lees verder

De start verkoop van blok 4 en 5 belooft spectaculair te worden: je zet een speciale bril op en loopt door de huizen, zonder dat ze er staan. Nieuwsgierig? Kom zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur naar de bouwlocatie en ga met ons mee naar binnen!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?