Prinsenpoort
Logo Logo

Planning Prinsenpoort

De nieuwe wijk Prinsenpoort is in 2014 echt van de grond gekomen. De eerste woningen zijn zelfs al opgeleverd. In totaal komen er ongeveer 140 woningen in de wijk, waar we waarschijnlijk tot 2021 actief mee zijn.

De huidige verkopen verlopen spoedig. De kopers van de woningen van blok 6 hebben in juni 2016 de sleutel gekregen.

De Koning Willem Alexanderstraat krijgt ook al snel vorm. De bouw van de rijwoningen van blok 4 en de 2-onder-1 kapwoningen van blok 5 is in september 2016 van start gegaan. Als alles goed gaat zijn deze huizen in het eerste kwartaal van 2017 klaar.

Lopende projecten

In juni 2016 is de verkoop van de levensloopbestendige woningen gestart. Deze ontwikkelen en verkopen we in samenwerking met Brummelhuis. Alle woningen zijn inmiddels verkocht of onder optie. 

Op 6 september is de verkoop van 14 luxe 2-onder-1 kapwoningen en een vrijstaande woning aan de Koningin Maximastraat van start gegaan. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Op 12 januari is de volgende fase van deze straat met 6 energieneutrale 2-onder-1 kapwoningen in verkoop gegaan. Deze woningen zijn nu allemaal verkocht of onder optie.

In voorbereiding

Heb je de woningen aan de Koningin Maximastraat gemist? Op 24 maart 2017 komen er in de Prinses Amaliastraat nog eens 12 energieneutrale, half vrijstaande 2-onder-1 kap- en 9 rijwoningen in verkoop. Interesse in deze prachtige woningen in de kenmerkende jaren 30-stijl? Bekijk het aanbod en meld je aan als belangstellende.

Wil je weten waar alle projecten liggen in Prinsenpoort? In onderstaande afbeelding is de ligging van alle woningen voor je in kaart gebracht.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?