Prinsenpoort
Logo Logo

Planning Prinsenpoort

De nieuwe wijk Prinsenpoort is in 2014 echt van de grond gekomen. De eerste woningen zijn zelfs al opgeleverd. In totaal komen er ongeveer 140 woningen in de wijk, waar we waarschijnlijk tot 2021 actief mee zijn.

Lopende projecten

Wat gaan we hard in Prinsenpoort! De levensloopbestendige woningen aan de Prinses Alexiastraat zijn allemaal verkocht. Ook alle woningen aan de Koningin Maximastraat (fase I en II) hebben een eigenaar gekregen. Op 22 maart zijn we met 12 energieneutrale 2-onder-1 kapwoningen en een blok van 9 rijwoningen verkoop gegaan. Ook deze woningen zijn nu allemaal verkocht of onder optie.

In voorbereiding

Hoogste tijd dus voor de volgende fase in Prinsenpoort. We zijn nu in voorbereiding met 5 prachtige vrijstaande woningen aan de Prinses Arianestraat. Heerlijke ruime kavels op een ideale locatie vlak bij het park. Bij deze woningen kies je een basiswoning in de karakteristieke jaren 30- of Historisch Hollandse stijl. Daarna bepaal je zelf hoe de woning er verder uit komt te zien. Interesse?Bekijk het aanbod en meld je aan als belangstellende bij het woningtype van jouw voorkeur.

Wil je weten waar alle projecten liggen in Prinsenpoort? Op onderstaande interactieve kavelkaart is de ligging van alle projecten voor je in kaart gebracht.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?