Prinsenpoort
Logo Logo

Onlangs hebben de kopers van de laatste beschikbare vrijstaande woning aan de Prinses Arianestraat hun koop- en aanneemovereenkomsten ondertekend. Voor deze mensen al bijzonder, maar voor de wijk was het ook een mijlpaal. Hiermee is heel Prinsenpoort namelijk uitverkocht!

Lees verder

We hebben in heel Prinsenpoort nog maar 1 vrijstaande woning beschikbaar. Deze woning in Jaren 30 stijl met donkere gevelsteen is standaard voorzien van een aangebouwde garage, een karakteristieke erker en een dakkapel.

Lees verder

Heb je een oogje op één van de 10 woningen aan de Prinses Margrietstraat in Prinsenpoort? Dan hebben we goed nieuws. De prijzen zoals deze nu op de website staan, zijn definitief!

Lees verder

Save the date! Op Op 14 juni start de verkoop van de allerlaatste fase in Prinsenpoort; 10 woningen aan de Prinses Margrietstraat.

Lees verder

Prinses Margrietstraat wordt prachtig! Heb jij de nieuwe beelden al gezien?.

Lees verder

Wil jij wonen aan de Prinses Margrietstraat in Prinsenpoort? Het kan binnenkort. Maar dan wil je natuurlijk wel weten of deze woningen binnen jouw budget vallen. Om je een richting te geven, hebben wij de richtprijzen van de vrijstaande en de 2-onder-1 kapwoningen op de site bekendgemaakt.

Lees verder

De uitslag van de enquête over de speelplek in Prinsenpoort is bekend!

Lees verder

Met een situatieschets hebben wij je al op de hoogte gesteld van de laatste fase in Prinsenpoort; Vrijstaande en 2-onder-1 kapwoningen aan de Prinses Margrietstraat. Ben je benieuwd naar deze woningen? Vandaag hebben we de eerste schetsen online gezet.

Lees verder

Het gaat voorspoedig met de verkoop van de vrijstaande woningen aan de Prinses Alexiastraat en de Prinses Arianestraat. Na deze fases zijn de 10 woningen aan de Prinses Margrietstraat de Grande Finale richting de voltooiing van Prinsenpoort.

Lees verder

Per 1 januari 2018 zijn er een aantal dingen veranderd in de regels voor het verkrijgen van een hypotheek. Heb je interesse in een nieuwbouwhuis? Dan zijn die extra voordelig voor je, ten opzichte van een bestaand huis.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?