Prinsenpoort
Logo Logo

Nieuw: Mijn Eigen Huis

Om in Prinsenpoort straks een woning te kunnen kopen, heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. Wat zijn de voordelen en wat kun je er mee? Lees er alles over!

Lees verder

Save the date!

Save the date! Op 7 december start de verkoop van 2 geweldige vrijstaande villa's aan de Prinses Alexiastraat in Prinsenpoort Zwolle.

Lees verder

Een echte Prinsen-Poort

Nu bijna alle fases in Prinsenpoort zijn afgerond, was het hoog tijd de toegang naar deze prachtige nieuwbouwwijk ook een meer 'vorstelijk' uiterlijk te geven.

Lees verder

Heb jij een vraag over Prinsenpoort? Kom dan op maandag 16 oktober aanstaande naar de Prinsenpoort inloopavond.

Lees verder

Het is zover. De Woonconfigurator is staat live! Creëer nu jouw eigen vrijstaande woning op één van de 5 kavels aan de Prinses Arianestraat in Prinsenpoort.

Lees verder

We zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor de 5 kavels aan de Prinses Arianestraat in Prinsenpoort. Daar stel je straks zelf je vrijstaande woning samen met de Woningconfigurator.

Lees verder

Wil jij vrijstaand wonen in Prinsenpoort? Het kan binnenkort. Maar dan wil je natuurlijk wel weten of deze woningen binnen jouw budget vallen. Om je een richting te geven, hebben wij de richtprijs van de 5 kavels met vrijstaande woningen aan de Prinses Arianestraat op de site bekendgemaakt.

Lees verder

Het gaat hard in Prinsenpoort. Op een paar nieuwe fases na heeft de wijk al zijn uiteindelijke vorm aangenomen. Hoog tijd dus voor het woonrijp maken van het gebied. In overleg met de aannemers is de planning bepaald. Wij willen je hier graag over informeren.

Lees verder

Het verkeer in Prinsenpoort houdt zich niet altijd aan de daar geldende maximum snelheid van 30 km per uur. Om de veiligheid in de wijk te waarborgen, is nu bepaald welke snelheidsbeperkende maatregelen er komen.

Lees verder

Zou jij graag vrijstaand willen wonen aan het Prins Clauspark in Prinsenpoort? Binnenkort is het mogelijk. Aan de Prinses Arianestraat zijn we nu de verkoop voor 5 vrijstaande woningen op royale kavels aan het voorbereiden.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?