Prinsenpoort
Logo Logo
5 november 2018
12
november

Uitnodiging inloopbijeenkomst

Hotel Fidder | Van 19:00 - 20:30 uur

Vragen? Kom naar de inloopbijeenkomst

Op maandag 12 november organiseren wij weer een inloopbijeenkomst in hotel Fidder aan de Koningin Wilhelminastraat 6 in Zwolle. Iedereen is tussen 19:00-20:30 uur van harte welkom met zijn/haar vragen over Prinsenpoort.

Prinsenpoort uitverkocht

Onlangs hebben de kopers van de laatste beschikbare vrijstaande woning aan de Prinses Arianestraat hun koop- en aannemingsovereenkomst ondertekend. Voor deze mensen al bijzonder, maar voor de wijk was het ook een mijlpaal. Hiermee is heel Prinsenpoort namelijk uitverkocht!

Werkzaamheden komende tijd

Met de bouw van de 5 vrijstaande woningen bij het park, is aannemer Kuipers inmiddels al gestart. In februari 2019 start aannemer Kuipers met de werkzaamheden van de 2 vrijstaande woningen aan de Prinses Alexiastraat. Aannemer Trebbe kan naar verwachting in januari 2019 de handen uit de mouwen steken met de bouw van de 10 woningen aan de Prinses Margrietstraat. Het is niet wenselijk dat het bouwverkeer volledig over deze belangrijke verbindingsweg in Prinsenpoort gaat rijden. Daarom wordt er een tijdelijke bouwweg aangelegd in de achtertuinen van de 10 woningen. Het is niet te vermijden dat er bouwverkeer door de Prinses Margrietstraat zal rijden. Met deze tijdelijke bouwweg door de tuinen gaat er in ieder geval veel minder bouwverkeer door de Prinses Margrietstraat én hoeven ze niet te draaien of te keren in de Margrietstraat. Juist dit draaien levert in de praktijk vaak gevaarlijke situaties op. Download hieronder de tekening waarop de tijdelijke situatie in kaart is gebracht. Naast bouwwerkzaamheden, gaan natuurlijk ook de werkzaamheden voor het woonrijp maken van Prinsenpoort gewoon door. In de tweede kolom hieronder kun je de tekening met de diverse fases voor het woonrijp-maken downloaden.

 

Nieuwbouwwoning in Zwolle?

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Zwolle? Helaas is Prinsenpoort nu helemaal uitverkocht. Er komt ook geen nieuw aanbod meer bij. Iets verderop in Stadshagen, zijn we nog wel in voorbereiding met 13 woningen van fase 8 in Frankhuis. Het aanbod hier varieert van hoek- en tussenwoningen, 2-onder-1 kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Heb je interesse? Maak dan een account aan voor de Mijn Eigen Huis-omgeving van Stadshagen. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen richting de start verkoop van deze woningen. Voor meer informatie, kijk op www.nieuwbouw-frankhuis.nl.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?