Prinsenpoort
Logo Logo

Planning Prinsenpoort

De nieuwe wijk Prinsenpoort is in 2014 echt van de grond gekomen. Er zijn inmiddels al heel wat woningen opgeleverd. In totaal komen er ongeveer 140 woningen in de wijk, waar we waarschijnlijk tot 2021 actief mee zijn.

Lopende projecten

Wat gaan we hard in Prinsenpoort! De 12 energieneutrale 2-onder-1 kapwoningen en een blok van 9 rijwoningen waar we in maart 2017 mee in verkoop zijn gegaan, hebben allemaal een eigenaar gekregen. Bij de levensloopbestendige woningen aan de Prinses Alexiastraat en de woningen aan de Koningin Maximastraat (fase I en II) is al flink wat bouwactiviteit zichtbaar. De meest recente fase, de 5 vrijstaande woningen aan de Prinses Arianestraat, staan inmiddels allemaal onder optie.

In voorbereiding

Hoogste tijd dus voor de volgende fase in Prinsenpoort. Op 7 december 2017 zijn we in verkoop gegaan met 2 prachtige vrijstaande villa's aan de Prinses Alexiastraat. Heerlijke ruime kavels op een ideale locatie vlak bij het park. Beide villa's hebben hun eigen exclusieve uitstraling meegekregen. Heb jij ze al gezien? Bekijk de woningen bij het woningaanbod en meld je aan als belangstellende bij het het bouwnummer van jouw droomwoning.

De allerlaatste fase

Binnenkort starten we met de allerlaatste fase in Prinsenpoort. Dit zijn 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen aan de Prinses Margrietstraat. Zodra we meer informatie hebben, publiceren we het bij het woningaanbod. Hou de website dus goed in de gaten als je deze laatste fase niet wilt missen.

Wil je weten waar alle projecten liggen in Prinsenpoort? Op onderstaande interactieve kavelkaart is de ligging van alle projecten voor je in kaart gebracht.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?